Υλικά:
1 φλιτζ. τσαγ. ρύζι καρολίνα
1 1/2 φλιτζ. τσαγ. ζάχαρη
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 φακελάκι κρέμα αραβοσυτου
3 ποτήρια νερό
Μισό πακέτο μπισκότα πιτ μερ χοντροτριμμένα
Κανέλα ( προαιρετικά)
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό να βράσει, ρίχνουμε το ρύζι αφού το έχουμε προηγουμένως πλύνει και μόλις μαλακώσει το ρύζι ρίχνουμε το γάλα, αφήνουμε να πάρει πάλι μια βράση.
Σε ένα μπολ διαλύουμε την κρέμα και τη ζάχαρη με λίγο από το κρύο γάλα που κρατήσαμε.
Αφού το ρύζι μας έχει βράσει με το γάλα προσθέτουμε τη διαλυμένη κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει ( όχι πολύ).
Προσθέτουμε το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε σε μπολάκια της κρέμας και πασπαλίζουμε αν θέλουμε με κανέλα.
Καλή όρεξη!!!
3 σχόλια:
Τιμούμε συχνά το κλασσικό ρυζόγαλο! Ευκαιρία για αλλαγή! Πρέπει να είναι πεντανόστιμο έτσι! :)
Καλησπέρα Έφη!
Ναι είναι υπέροχο και ακόμα πιο υπέροχο με το τριμμένο μπισκότο!
Μμμμμ!!! Νοστιμότατο και διαχρονικό!!
Δημοσίευση σχολίου