Υλικά:
· 1 κιλό χοιρινό (ψαχνό)
· 1 κιλό πράσα (μόνο το λευκό μέρος)
· μισό κιλό σέλινο
· 2/3 φλιτζ. τσαγ. ελαιόλαδο
· 2 φλιτζ. τσαγ. ζωμό κρέατος (ή νερό)
· 1 ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί
· 1/2 ματσάκι Άνηθο ψιλοκομ.
· Αλάτι / πιπέρι
Εκτέλεση:
1) Καθαρίζετε τα πράσα και το σέλινο και τα κόβετε σε μεγαλούτσικα κομμάτια.
2) Ζεσταίνετε το λάδι σε μία κατσαρόλα και τσιγαρίζετε το κρέας, να ροδίσει απ` όλες τις πλευρές anguage > o ` )
3) Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε το ζωμό η το νερό και αφήνετε το κρέας να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου