Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010

Μεξικάνικο κοτόπουλο


Υλικά:

  • 1 κοτόπουλο (κομμένο σε μερίδες)
  • 2 κούπες φρυγανιά τριμ.
  • αλατι
  • πιπερι
  • λιγη παπρικα
  • 2 σκελίδες σκόρδο (λιώμενες)
  • 2 κουτ. σουπ τυρί γκούντα ή παρμεζάνα τριμμένο
Εκτέλεση:

Πλένουμε το κοτόπουλο (αφου το έχουμε κόψει σε μερίδες πρώτα). Το σκουπίζουμε να μην είναι υγρό.Σε ενα μπολ με καπάκι, βάζουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε μέσα τα κομμάτια του κοτόπουλου, κλείνουμε με το καπάκι το μπολ και το κουνάμε να παει το μείγμα σε όλο το κοτόπουλο.
Σε ένα ταψί βάζουμε αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου.Το βάζουμε στο φούρνο στους 160 βαθμούς να ψηθεί μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα κομμάτια.

Είναι πολύ νόστιμο και πικάντικο (αν θέλουμε). Συνοδεύετε με πατάτες τηγανιτές.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οταν θελεις κατι να σε ανεβασει ενα μεξικανικο ειναι οτι πρεπει! φαινεται ωραιο και στο χρωμα του!

lizaki είπε...

Πράγματι είναι νόστιμο, όποιος το δοκιμάσει μόνο ξέρει!