Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Καλημέρα καλό μήνα


Αν και λίγο καθυστερημένα, Καλημέρα καλό μήνα σε όλους και να έχουμε μία υπέροχη Κυριακή!
Το ξέρω ότι πολλοί  φίλοι με χάσανε από την bllogo γειτονιά, αλλά να `μαι  και πάλι εδώ...
Πολλά προβλήματα με κράτησαν μακριά από τις αγαπημένες μου ασχολίες, ( όχι ότι τώρα τα έχω λύσει όλα, τα προβλήματα δεν λύνονται τόσο εύκολα από κανέναν). ..
Ελπίζω και εύχομαι από δω και πέρα να είμαι πιο συχνά κοντά σας και να μοιραζόμαστε μαζί υπέροχες γλυκιές και αλμυρές γεύσεις!!!
Θα σας πω ένα από τα προβλήματα μου που είναι το πιο πρόσφατο και το πιο γλυκό αλλά συνάμα και στενάχωρο για μένα, αλλά όχι για τους υπόλοιπους και την Πατρίδα!
Στις 21 /1/13 παρουσιάστηκε στον Ελληνικό στρατό το καμάρι μου ο γιόκας μου!
Είναι τώρα  2 βδομάδες και μου φαίνεται ότι πέρασαν κιόλας 2 αιώνες και μου λείπει, μου λείπει η βαβούρα του μες στο σπίτι και γενικά η παρουσία του, φυσικά μέσα σε αυτές τις 2 βδομάδες ππήγα την περασμένη Κυριακή και τον είδα στο στρατόπεδο στο Μεγ. πεύκο, σήμερα  έχει ημερήσια  έξοδο και θα πάω να τον δω στη Σαλαμίνα γιατί δεν προλαβαίνει να έρθει σπίτι, και στις 15/2/13 έχουμε την ορκοδοσία και δεν υπάρχει περίπτωση να λείψω για κανέναν λόγο!!!
Σκέφτομαι από τώρα πώς θα είμαι όταν θα πάει φαντάρος και ο μικρός μου που αυτός ειδικά είναι το αυτοκολητάκι μου, Αλλά μην φανταστείτε, δυο χρονάκια μείνανε και για εκείνον και περνάνε τόσο γρήγορα τα άτιμα!!!

Το φανταράκι μου!!!


Αρκετά σας κούρασα σας φιλώ γλυκά γλυκά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: